PAMELA TOLAN SWINGERS-komedian päätraileri ja juliste julki

Tiedote 18.10.2018

Swingers-kartanon emäntä Ritva (Miitta Sorvali):
”Täältä tulee isot aallot – ja tsunami!”

Pamela Tolan ohjaama Swingers on hyväntuulen kriisikomedia parinvaihtoviikonlopusta, jossa neljä eri-ikäistä pariskuntaa kohtaa toisensa. Jokaisella on kriisinsä joko pinnalla tai piilossa. Onneksi tunteet ovat Swingers-kartanossa kiellettyjä ja muutenkin vaihtamalla paranee, vai paraneeko? Ainakin kaikki, mitä tapahtuu kartanossa, jää kartanoon – ja nähdään valkokankailla 30.11.2018.

Elokuvassa esiintyy kotimaisista tähdistä koostuva ensemble cast. Parinvaihtajia esittävät Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Kiti Kokkonen, Matleena Kuusniemi, Mikko Nousiainen, Roope Salminen, Marja Salo ja Mimosa Willamo sekä Swingers-kartanon isäntäparia Tommi Liski ja Miitta Sorvali.

”Kiva rentoutua vähän. Kyllähän te tiedätte.”
Parinvaihtaja Esko (Mikko Nousiainen) elokuvassa Swingers

”Me erottiin Arin kanssa tänä aamuna. Tuntuu tosi hyvälle.”
Parinvaihtaja Laura (Marja Salo) elokuvassa Swingers

”Mä käyn ihan kuumana, ku mä aattelen, et sä olisit ton kanssa!”
Parinvaihtaja Jani (Janne Kataja) elokuvassa Swingers

”Täällähän ei tarvitse pelätä mitään.”
Swingers-kartanon emäntä Ritva (Miitta Sorvali) elokuvassa Swingers

”Ei tää nyt pystymisestä oo kiinni.”
Parinvaihtaja Ari (Aku Hirviniemi) elokuvassa Swingers

Trailerissa kuullaan lukuisia Swingersien ”kuuluisia viimeisiä sanoja” ja nähdään vilahduksia parinvaihtoviikonlopun meiningistä. Julisteessa esittäytyvät elokuvan parinvaihtajat.

Lisää kurkistuksia Swingersiin ja elokuvan kuvausten kulisseihin nähdään pian Instagramissa sekä elokuvan että sen näyttelijöiden Instagram-kanavilla: @swingerselokuva #swingerselokuva.

LISÄTIEDOT

ONLINE #swingerselokuva
Instagram: @swingerselokuva

SWINGERS
Ensi-ilta: 30.11.2018
Tuotantovuosi: 2018
Genre: Komedia

Rooleissa:
Kiti Kokkonen ja Janne Kataja ovat vauvantekopaineista kriisiytyneet Veera ja Jani.
Marja Salo ja Aku Hirviniemi ovat ruuhkavuosiin kyllästyneet Laura ja Ari.
Matleena Kuusniemi ja Mikko Nousiainen ovat menestyneet nautiskelijat Inka ja Esko.
Mimosa Willamo ja Roope Salminen ovat uteliaat vastarakastuneet Milla ja Jere.
Miitta Sorvali ja Tommi Liski ovat Swingers-kartanon erikoinen isäntäpari Ritva ja Eero.

Ohjaus: Pamela Tola
Alkuperäinen käsikirjoitus: Mikkel Munch-Fals
Käsikirjoituksen sovitus: Niina Lahtinen ja Pamela Tola
Tuottaja: Jesse Fryckman
Osatuottajat: Aku Hirviniemi ja Janne Kataja

Tuotanto:
Bronson Club Oy www.bronsonclub.com
Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy www.hihhihhii.com
Levitys ja markkinointi:
SF Studios Oy www.sfstudios.fi

SYNOPSIS
Räväkkä kriisikomedia parinvaihtoviikonlopusta, jossa neljä eri-ikäistä pariskuntaa kohtaa toisensa henkisesti ja fyysisesti. Jokaisella on kriisinsä joko pinnalla tai piilossa ja sen myötä omat syynsä pyrkiä pelastamaan parisuhteensa. Viikonlopun pukukoodi on kylpytakilla tai ilman, ja rakastuminen ja mustasukkaisuus ovat kiellettyjä. Vaihtamalla paranee – vai paraneeko?


Kurkistus loppusyksyn odotettuun ensi-iltaan:

PAMELA TOLAN SWINGERS-komedian ensimmäinen teaseri julki

PAMELA TOLAN ohjaama, kesällä kuvattu SWINGERS saa ensi-iltansa 30.11.2018. Ensimmäiset maistiaiset odotetusta komediasta nähdään nyt, kun elokuvasta julkaistaan ensimmäinen teaseri.

Swingers on räväkkä kriisikomedia parinvaihtoviikonlopusta, jossa neljä eri-ikäistä pariskuntaa kohtaa toisensa. Viikonlopun pukukoodi on kylpytakilla tai ilman, kuten nyt julkaistavasta teaserista on nähtävissä.

Teaserissa vilahtaa liuta kotimaisia näyttelijätähtiä – Swingersin koko ensemble cast. Parinvaihtajia esittävät Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Kiti Kokkonen, Matleena Kuusniemi, Mikko Nousiainen, Roope Salminen, Marja Salo ja Mimosa Willamo sekä Swingers-kartanon isäntäparia Tommi Liski ja Miitta Sorvali.

Jokaisella Swingers-parilla on omat syynsä pyrkiä pelastamaan parisuhteensa. Onneksi vaihtamalla paranee – vai paraneeko? Haastetta parinvaihtoon kun tuovat myös muut Swingers-kartanon säännöt: rakastuminen ja mustasukkaisuus ovat kiellettyjä.

”Tää ei oo nyt ihan sitä, miltä tää näyttää, että tota…”
Parinvaihtaja Jani (Janne Kataja) elokuvassa Swingers

Lisää kurkistuksia Swingersiin ja elokuvan kuvausten kulisseihin nähdään syksyn mittaan Instagramissa sekä elokuvan että sen näyttelijöiden Instagram-kanavilla: @swingerselokuva #swingerselokuva


LUOKKAKOKOUS-elokuvien tuottajalta uusi komedia komean tähtikaartin kera:

PAMELA TOLA ohjaa SWINGERS-komedian

SWINGERS-elokuvan rooleissa nähdään kotimaisten tähtien ensemble cast: Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Kiti Kokkonen, Matleena Kuusniemi, Mikko Nousiainen, Roope Salminen, Marja Salo ja Mimosa Willamo.

Tuottaja Jesse Fryckman on tunnettu menestyskomedioistaan, kuten Luokkakokous 2 – polttarit (2016), Luokkakokous (2015) ja Kesäkaverit (2014). Parhaillaan Fryckman tuottaa uutta komediaelokuvaa: Pamela Tolan ohjaaman Swingersin kuvaukset alkavat heinäkuussa ja se saa ensi-iltansa 30.11.2018.

Kyseessä on maamme eturivin näyttelijöihin kuuluvan ja aiemmin lyhytelokuvia (mm. Elma ja Liisa, 2011, yhdessä Pihla Viitalan kanssa) ohjanneen ja käsikirjoittaneen Tolan ensimmäinen pitkän elokuvan ohjaus.

Swingers pohjautuu tanskalaiseen menestyskomediaan, Mikkel Munch-Falsin Swingeriin (2016). Oman versionsa käsikirjoituksesta ovat sovittaneet Niina Lahtinen ja Pamela Tola.

Elokuvan kotimainen versio toteutetaan Bronson Club Oy:n ja Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy:n ensimmäisenä yhteistuotantona. Swingersin levittää ja markkinoi SF Studios Oy.

Swingers on räväkkä kriisikomedia parinvaihtoviikonlopusta, jossa neljä eri-ikäistä pariskuntaa kohtaa toisensa henkisesti ja fyysisesti. Jokaisella on kriisinsä joko pinnalla tai piilossa ja sen myötä omat syynsä pyrkiä pelastamaan parisuhteensa. Viikonlopun pukukoodi on kylpytakilla tai ilman, ja rakastuminen ja mustasukkaisuus ovat kiellettyjä.

Swingers-pariskuntia näyttelevät kotimaiset näyttelijätähdet Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Kiti Kokkonen, Matleena Kuusniemi, Mikko Nousiainen, Roope Salminen, Marja Salo ja Mimosa Willamo.

Kiti Kokkonen ja Janne Kataja ovat vauvantekopaineista kriisiytyneet Veera ja Jani.

Marja Salo ja Aku Hirviniemi ovat ruuhkavuosiin kyllästyneet Laura ja Ari.

Matleena Kuusniemi ja Mikko Nousiainen ovat menestyneet nautiskelijat Inka ja Esko.

Mimosa Willamo ja Roope Salminen ovat uteliaat vastarakastuneet Milla ja Jere.

Vaihtamalla paranee – vai paraneeko? Swingers elokuvateattereissa 30.11.2018.

LISÄTIEDOT

SWINGERS

Genre: Komedia
Tuotantovuosi: 2018
Kuvaukset: heinä-elokuu 2018
Ensi-ilta: 30.11.2018

Ohjaus: Pamela Tola
Alkuperäinen käsikirjoitus: Mikkel Munch-Fals Käsikirjoituksen sovitus: Niina Lahtinen ja Pamela Tola

Rooleissa: Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Kiti Kokkonen, Matleena Kuusniemi, Mikko Nousiainen, Roope Salminen, Marja Salo, Mimosa Willamo.

Tuottaja: Jesse Fryckman, Bronson Club Oy www.bronsonclub.com
Osatuottajat: Aku Hirviniemi ja Janne Kataja, Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy www.hihhihhii.com
Levitys ja markkinointi: SF Studios Oy www.sfstudios.fi

LISÄTIEDOT JA HAASTATTELUPYYNNÖT
Enable JavaScript to view protected content.

LEHDISTÖTIEDOTUS
Sanna-Maria Rantanen
HYPR Agency & Mindtrix co. SF Studios & Bronson Club
Enable JavaScript to view protected content.
050 320 5035


Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuva nyt DVD ja Blue-Ray -julkaisuna

Saatavilla hyvin varustetuista myymälöistä sekä videovuokraamoista kautta maan!


Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset
- elokuva ensi-illassa 24.11.2017.

★★★★★
”parempaa lastenleffaa on vaikea tehdä”
Kainuun Sanomat / ST

★★★★★
”hauska ja viihdyttävä sekä koko perheelle sopiva”
HS Lasten uutiset / SH

★★★★
”hulvattoman hauska”
Karjalainen /JV

★★★★
”riemastuttava lastenelokuva”
Ilta-Sanomat / TT

★★★★
”Huumoria kaikenikäisille”
Katso/AL

”Emily Shipway ja Ella Kangas ovat osissaan hurmaavia”
Aamulehti / JK


Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuvan varsinainen traileri on valmis. Elokuvasta on myös julkaistu uusi still-kuva, jossa Heinähattu ja Vilttitossu keikkuvat kesäisen koivun oksalla.

”Hykerryttävät nimiroolit Heinähattuna ja Vilttitossuna tekevät Emily Shipway ja Ella Kangas ovat kuin hypänneet suoraan kirjoistamme valkokankaalle”, kertovat tuoreen version elokuvasta nähneet Sinikka Nopola ja Tiina Nopola.

"Odotamme innolla, että pääsemme esittelemään rakastetut Heinähatun ja Vilttitossun suurelle elokuvayleisölle. Traileri antaa esimakua siitä, mitä on luvassa”, kertoo tuottaja Jarkko Hentula.

Anna Dahlman ohjaa Sinikka Nopolan ja Tiina Nopolan kirjoittamaan suosittuun kirjaan Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset perustuvan elokuvan. Nimiosissa nähdään Emily Shipway ja Ella Kangas. Muissa päärooleissa nähdään Niina Lahtinen, Joonas Nordman, Aku Hirviniemi ja Janne Kataja sekä sivuosissa Krisse Salminen, Pirjo Heikkilä, Kiti Kokkonen ja Pekka Strang. Elokuvan tuottaa Jarkko Hentula Yellow Film & TV:stä.

Sinikka ja Tiina Nopolan käsikirjoittama elokuva tulee tarjoamaan iloa ja naurua perheen pienempien lisäksi myös aikuisille. Elokuva on Siskonpeti-sarjan ohjaajana tunnetun Dahlmanin esikoisohjaus valkokankaalle. Elokuva saa ensi-iltansa 24.11.2017.

TUOTANTO
Elokuvan tuottavat yhteistyössä Yellow Film & TV Oy, Ricky Rapper Oy sekä Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy. Hihhihhiin Aku Hirviniemi, Janne Kataja ja Niina Lahtinen ovat ensimmäisestä elokuvatuotannostaan innoissaan. Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuvan levittää elokuvateattereihin SF Studios ja televisioensi-ilta nähdään myöhemmin Nelosella. SVOD-oikeudet on hankkinut Elisa Viihde.

TARINA
Elokuvassa Heinähatun ja Vilttitossun perhe lähtee lomalle. Äidillä Hannalla on ihana viikko suunniteltuna ylellisessä huvilassa. Sattumalta Kattilakosket päätyvät kuitenkin väärään ”huvilaan” kylän poliisien mökkinaapureiksi. Konstaapelit huomaavat tilanteen ajoissa ja naamioituvat taiteilijaveljeksiksi saadakseen olla rauhassa Kattilakosken perheeltä. Heinähatun ja Vilttitossun epäilykset heräävät heti, ja suuri vakoiluseikkailu alkaa. Kun kaiken lisäksi vankikarkurit piileskelevät lähimaastossa, väärinkäsitykset johtavat värikkääseen seikkailukomediaan.

KIRJA
Heinähattu ja Vilttitossu -kirjasarjaan kuuluu 20 teosta, ja niitä on käännetty mm. ranskaksi ja japaniksi. Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset on palkittu lasten- ja nuortenkirjallisuuspalkinto Anni Swan -mitalilla. Kirjasarjaa julkaisee kustannusosakeyhtiö Tammi.


Heinähattu ja Vilttitossu -kirjasta elokuva

Tunnetusta Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -kirjasta on tekeillä koko perheen elokuva. päärooleihin on valittu joukko maan parhaita komediatähtiä.

Tykkää Heinisleffasta Facebookissa: www.facebook.com/heinisleffa

Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoittamasta Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -kirjasta on tekeillä koko perheen elokuva. Näyttelijöiden lukuharjoituksista tänään julkaistuissa kuvissa näkyvät Heinähatun rooliin valittu 8-vuotias Emily Shipway sekä Vilttitossua esittävä 6-vuotias Ella Kangas. Muissa päärooleissa nähdään mm. Niina Lahtinen, Joonas Nordman, Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Krisse Salminen ja Pirjo Heikkilä. Elokuva saa ensi-iltansa marraskuussa 2017.

Elokuvassa Kattilakosken perhe lähtee lomalle. Perheen äidillä Hannalla on ihana viikko suunniteltuna ylellisessä huvilassa. Sattumalta Kattilakosket päätyvät kuitenkin kylän poliisien mökkinaapureiksi. Konstaapelit huomaavat karmean tilanteen ja naamioituvat taiteilijaveljeksiksi saadakseen olla rauhassa Kattilakosken perheeltä. Heinähatun ja Vilttitossun epäilykset heräävät heti, joten suuri vakoiluseikkailu alkaa. Kun kaiken lisäksi vankikarkurit piileskelevät lähimaastossa, väärinkäsitykset johtavat yhä hurjempaan seikkailukomediaan.

"Humoristisessa tarinassa häivähtää ihmiselämän haikeus. Me olemme rooliemme vankeja ja unelmoimme, että olisimme edes hetken jotakin muuta. Olemme iloisia, että Heinähattu ja Vilttitossu hypähtävät taas valkokankaalle. Hauskempaa tekijäporukkaa – mukaan lukien hulvattomat lapsinäyttelijät – emme voisi toivoa tälle komedialle", elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat Nopolat riemuitsevat.

Elokuvan ohjaajan Anna Dahlmanin mukaan elokuva tulee tarjoamaan viihdettä perheen pienempien lisäksi myös aikuisille. Elokuva on Siskonpeti-sarjan ohjaajana tunnetun Dahlmanin esikoisohjaus valkokankaalle.

"Ensimmäinen elokuva on... sanoisinko, jännä paikka. Porukka, jonka kanssa saan sen tehdä, on jokaisen komediaohjaajan unelma. Käsikirjoittajien Sinikka ja Tiina Nopolan kanssa yhteistyö on ollut mahtavaa. Nämä kaksi naista ovat niin hulvattomia, että suunnittelen reality-ohjelmaa heidän elämästään. Aikuisnäyttelijöinä ovat Suomen parhaat koomikot ja kahta pääroolia näyttelevät Suomen parhaat tulevat koomikot."

Elokuvan tuottavat yhteistyössä Yellow Film & TV Oy, Ricky Rapper Oy sekä Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy. Näyttelijät Niina Lahtinen, Aku Hirviniemi ja Janne Kataja ovat hankkeesta selvästi innoissaan:

"Yhteistyö Nopoloiden sisarusten ja ohjaaja Anna Dahlmanin kanssa houkutteli meidät, "Riihimäen viihdemafiana" tunnetun poppoon mukaan elokuvan tekoon. Hanke on ainutlaatuinen, koska nyt tehdään kerrankin komediallinen koko perheen elokuva, jossa ei lässytetä turhia vaan keskitytään seikkailuun", toteavat pääosien esittäjät kuin yhdestä suusta.

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset kuvataan tulevana kesänä. Elokuvan levittää elokuvateattereihin marraskuussa 2017 SF Studios ja sen televisioensi-ilta nähdään myöhemmin Nelosella. SVOD-oikeudet on hankkinut Elisa Viihde. Heinähattu ja Vilttitossu - kirjasarjaan kuuluu 20 teosta, ja niitä on käännetty mm. ranskaksi ja japaniksi. Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset on palkittu lasten- ja nuortenkirjallisuuspalkinto Anni Swan - mitalilla. Kirjasarjaa julkaisee kustannusosakeyhtiö Tammi.

Lisätietoja:
Jarkko Hentula
Tuottaja
+358 40 705 0603
Enable JavaScript to view protected content.